Enschede
Video

Nieuw: 1Twente Sessies met WIES, Jennie Lena, Waylon en Joris Linssen

Livemuziek in 1Twente Vandaag - dat doen we regelmatig. Een, twee nummers en een interviewtje. Muziekfanaten komen binnenkort nog beter aan hun trekken, want we beginnen met een nieuw programma: de 1Twente Sessies. Bands uit heel Nederland komen optreden in studio Balengebouw. Onlangs namen we de eerste sessie op met Nederpopformatie Wies. Afgelopen vrijdag zong Jennie Lena in Studio Balengebouw. Voor volgend jaar zijn al Joris Linssen en Waylon vastgelegd.

Julian Vriend en Henk Ketting tekenen voor het muziekprogramma en zijn nog volop bezig met de ontwikkeling van de 1Twente Sessies. Julian: "We zoeken naar het perfecte plaatje al hebben we met Wies al wel een heel mooi product neergezet.”

Met publiek

Henk denkt dat de setting in de studio nog wat veranderd moet worden: “We moeten nog aan het schaven. Het moet warm en knus zijn.” De optredens van de artiesten in de 1Twente Sessies sluiten aan bij optredens die ze in de regio doen.

“We willen, zodra het kan en corona op de terugtocht is, publiek op de tribunes. We gaan naar een setting waarin we ons zaaltje volhebben met fans. Waar ze dichtbij zitten en kunnen bijkletsen met hun favorieten.”

Optredens en uitnodigingen worden via onze site en Facebook bekend gemaakt.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.