Verkeer
Stuur appje
Zoek
Politie kerstconcert in Enschedese Ontmoetingskerk
Politie kerstconcert in Enschedese Ontmoetingskerk
Muziek
Politie kerstconcert in Enschedese Ontmoetingskerk
Met sopraan Marjan Vleeming

Muzikale politieagenten en -werknemers in Twente geven een kerstconcert op vrijdagavond 22 december in de Ontmoetingskerk in Enschede. Het Politiekoor Twente en de Twentse Politie Kapel zingen met medewerking van sopraan Marjan Vleeming vanaf 20.00 uur 's avonds.

Enschede
t/m 22 dec
19:30

Muzikanten van de twee politiekoren spelen bekende kerstmelodieën, ook samen met het publiek. Politiechef Roeland Groen van het district Twente spreekt een kerstboodschap uit voor het publiek. Het Politiekoor Twente staat onder leiding van Leo Bekendam en de Twentse Politiekapel staat onder leiding van Willem Loff. 

Als soliste zal de Twentse sopraan Marjan Vleeming, die aan het conservatorium in Enschede is afgestudeerd, optreden. Naast haar bestaande zangcarrière dirigeert ze nu ook koren. Ze wordt op piano begeleid door Twents kerkmusicus Jan Willem Fikse.

Het concert, op vrijdag 22 december om 20.00 uur, is gratis te bezoeken. Er wordt tijdens het concert gecollecteerd voor de voedselbank Enschede en Haaksbergen. De kerkdeuren gaan open om 19.30 uur. 

wanneer?

22 december 19:30

prijs

Gratis toegang / vrije gift