Enschede

Metropool haalt Theo Janssen naar Enschede

Metropool Enschede heeft Theo Janssen gestrikt. Zaterdag 26 maart zal er een voorstelling rondom het pas verschenen boek Theo Janssen: een avond met De Dikke Prins gehouden.

401711 565816 1
Samen met schrijver Marcel van Roosmalen komt de voormalig middenvelder van FC Twente naar Enschede. Het duo wordt in Metropool geïnterviewd over de totstandkoming van het boek. Daarnaast wordt Janssen zijn carrière en zijn tijd bij FC Twente onder de loep genomen. Ook komen er een aantal speciale gasten die het tweetal zullen toespreken. Kaarten voor het evenement zijn vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur te koop via de website van Metropool Enschede.

Janssen komt donderdagavond ook naar Enschede. Bij Boekhandel Broekhuis houdt hij een signeersessie van zijn boek. De bestseller stond vorige week op nummer 1 in de Beststeller 60, de lijst met bestverkochte boeken van het moment.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Emiel Muijderman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.