Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Glenn Dedecker voert lijst Lokaal Hengelo aan bij komende verkiezingen

Glenn Dedecker wordt de lijsttrekker van Lokaal Hengelo bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat meldt de partij op haar Facebookpagina. “Politiek is er bij mij met de paplepel ingegoten”, aldus Dedecker in een podcast van de partij.

Lokaalhengelo glenndedecker
De geboren Belg Glenn Dedecker woont al dertien jaar in Hengelo. Hij komt van oorsprong uit Vlaanderen. © Lokaal Hengelo

Kieslijst

De van oorsprong Vlaamse Dedecker werkt als financieel directeur bij een bedrijf in Hengelo. “Politiek is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vroeger heb ik ook met campagnes meegedraaid en ik ben altijd betrokken geweest bij de lokale gemeenschap”, zegt Dedecker in een podcast van de partij.

De partij maakt later deze week de definitieve kieslijst bekend. Huidig fractievoorzitter Seviye van Wier-Koca verhuist naar plek drie van de kieslijst en raadslid Gerrit Megelink staat op plek twee.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.