Enschede
Video

Sneak preview: Zo ziet de nieuwe speelhal voor kinderen én volwassen in Enschede eruit

Vanaf zaterdag is Enschede een nieuwe attractie rijker. Bij Go Planet opent dan Bounce Valley, een hal met een supergroot luchtkussen vol speelbanen en hindernissen. Natuurlijk geschikt voor kinderen, maar de speeltuin blijkt ook erg populair bij volwassenen: "Hier kun je ongeacht je leeftijd helemaal losgaan."

Enschede is na Rotterdam en Breda de derde stad in Nederland waar Bounce Valley zich vestigt. Bij de andere twee locaties merkt eigenaar Thomas Boerkamp dat het airpark ook bij volwassenen geliefd is. "Ik heb met eigen ogen gezien dat volwassen vriendengroepen of stellen zich zeker zo goed vermaken als de kinderen.

Overgewaaid uit Engeland

Hij noemt Bounce Valley óók een speeltuin voor volwassenen." 'Fun' is bij ons het allerbelangrijkste, ongeacht leeftijd." Woordvoerder Micha Reij onderschrijft die lezing: "Hier kun je ongeacht je leeftijd lekker los gaan."

Het fenomeen Airpark is overgewaaid uit Engeland en is een gigantisch aaneengesloten luchtkussen vol met hindernissen, obstakels en wedstrijdelementen. In Enschede zijn een een Wipe-Out baan, Tarzan & Jane en Bungee Run te vinden. De attractie is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

icon_main_quote_red_glyph

"Eigenlijk is Bounce Valley dus óók een ‘speeltuin voor volwassenen"

Eigenaar Thomas Boerkamp
Bounce Valley still video 2
© Still uit video
Bounce valley still video 1
© Still uit video

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.