Aankondiging

Live schlagermuziek en Duitse gezelligheid bij Das erste Oktoberfest op 1Twente

Alles mag en alles kan. Met die slogan luidt Das erste Oktoberfest bij 1Twente vrijdag de komende maand in. Op de eerste dag van oktober, vanaf 7.00 uur ´s ochtend laat de streekomroep vijf uur lang pure Duitse gezelligheid bij je binnenkomen met schlagerzangers als Wilfried Wildschwein, Jessy Arjaans, Wolfgang Saufi, Tim Schalkx, Marco Kraats en Immer Hansi.

Das erste Oktoberfest

De oktobermaand begint op een bijzondere manier bij 1Twente. In de studio heeft Das erste Oktoberfest plaats voor publiek en via een live-uitzending voor de rest van schlagerminnend Nederland. De show wordt met beeld gestreamd op 1twente.nl en is in geluid te volgen via radio en televisie.

Het idee voor dit programma komt van 1Twente-discjockeys Jeffrey Veld, Bennie Spijkerman en Mark Schepers. “In maart hadden we de Voute Frijdag en als je ziet hoeveel reacties we daarop kregen, smaakt dat naar meer”, zegt organisator Veld. “Je doet het niet voor jezelf, maar voor de luisteraars die het leuk vinden.”

Stemmen

Met de beste oktoberfeestplaten en live-optredens van de zangers moet het een ganz schöne ochtend worden. Luisteraars en kijkers kunnen de inhoud van de show deels zelf bepalen. Op dasersteoktoberfest.nl kunnen zij nu al stemmen op hun drie nummers favoriete nummers. Wie wil kan via die weg ook kans maken om kaarten te winnen en het feest gratis mee te vieren.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.