Enschede

Tweede dag op rij zware aanrijding op de Oostweg in Enschede: auto slaat over de kop

Voor de tweede dag op rij heeft er een zware aanrijding plaatsgehad op het kruispunt Oostweg/Schukkinkweg. Dinsdagochtend rond half acht kwamen een auto en busje met elkaar in botsing.

Schukkinkweg Oostweg News United 20210921
De auto sloeg na de aanrijding op de kruising Oostweg/Schukkinkweg meerdere keren over de kop. © News United/Dennis Bakker

Meerdere malen over de kop

Het lijkt erop dat de bestuurder van de bestelbus de Oostweg via de Schukkinkweg wilde oversteken. De auto sloeg na de botsing meerdere malen over de kop en kwam tientallen meters verderop tot stilstand naast de weg.

Een man is, nadat hij met hulp van de brandweer werd bevrijd uit de auto, met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht. Het verkeer van en naar de N35 heeft hinder ondervonden van de aanrijding.

Vaker raak op kruising

Op de kruising met de Schukkingweg vinden regelmatig (ernstige) aanrijdingen plaats. Maandag vond er op exact dezelfde locatie ook al een aanrijding plaats. Toen schepte een vrachtwagentje met aanhanger een overstekende personenauto in de flank.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.