Sport
Voetbal
FC Twente

Julio Pleguezuelo tekent nieuw contract bij FC Twente

FC Twente en Julio Pleguezuelo gaan nog een jaar met elkaar door. De Spaanse verdediger heeft vrijdag een nieuw eenjarig contract getekend, met de optie voor nog een seizoen.

Julio Pleguezuelo Emiel Muijderman
© Emiel Muijderman

Op dit moment is Pleguezuelo nog herstellende van een zware knieblessure die hij afgelopen seizoen opliep. “Ik werk hard om na mijn blessure terug te komen en kijk er naar uit om weer met de ploeg op het veld te staan,” laat hij weten op de website van de club. “Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft.”

icon_main_quote_red_glyph

“Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft.”

Julio Pleguezuelo

Op de weg terug

Technisch directeur Jan Streuer heeft er vertrouwen in dat Pleguezuelo sterk terugkomt na zijn revalidatie. “De blessure die Julio begin dit jaar opliep was een flinke teleurstelling voor hem en het team. Hij is op de weg terug en we wilden hem graag voor FC Twente behouden.

Hij is een speler met een goede mentaliteit en zeer betrokken bij de club. We hebben er vertrouwen in dat hij na zijn blessure sterk terugkeert om van waarde te zijn voor de ploeg,” besluit Streuer.

Pleguezuelo speelt sinds de zomer van 2019 voor FC Twente. Hij kwam toen over van Arsenal.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.