Hengelo

Treinreizigers elf dagen lang per bus richting Zutphen

Van zaterdag 12 juni tot en met dinsdag 22 juni vinden er werkzaamheden plaats rond station Zutphen. In verband hiermee rijden er tijdens deze periode geen treinen tussen Zutphen en Hengelo. Er worden bussen ingezet op dit traject.

Trein openbaar vervoer station FOTO Robert Oosterbroek Keolis
Vanaf zaterdag rijden er vanwege werkzaamheden rond station Zutphen elf dagen lang geen treinen richting de hanzestad. Er worden bussen ingezet. © Robert Oosterbroek / Keolis

Vertrektijden

Buslijn 812 stopt op alle tussengelegen stations. De bussen rijden ieder half uur met uitzondering van de zondagochtend en -avond. Dan rijden ze één keer per uur. De vertrektijden van de bussen vind je hier.

Gezondheidspark Hengelo

De bussen vertrekken vanaf de voorzijde van de stations, met uitzondering van Hengelo Gezondheidspark. Hier vertrekt de bus voor de hoofdingang van het ziekenhuis, vanaf de halte van lijn 12.

Oldenzaal

Tussen Hengelo en Oldenzaal rijden de treinen de normale dienstregeling. Wel vertrekt de trein in Hengelo vaak vanaf spoor 2a in plaats van spoor 3b. De sprinter naar Zwolle vertrekt tijdens de werkzaamheden in Hengelo vaak 1 minuut eerder.

Meer informatie over de werkzaamheden en het vervangende busvervoer is te vinden op keolisblauwnet.nl. Alle wijzigingen zijn verwerkt in de reisplanner en er wordt informatie gedeeld op de schermen op de stations.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.