Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Weekend in Enschede: de Grote Karaoke Show , Presentatie Twenty-Twenty en de Mega Vlooienmarkt

448985 685656

Het weekend staat weer voor de deur. Dit zijn de leukste activiteiten op een rijtje:

De Grote Karaoke Show
De grote Karaoke show staat vrijdag in Metropool op het programma. Het is een show waar bezoekers achter de microfoon staan met een volledige liveband tot hun beschikking. Zangers en zangeressen kiezen uit een lijst van honderd liedjes en bouwen een feestje met alle aanwezigen. Van Backstreet Boys tot aan de Beatles - voor ieder is er wat wils. De avond begint om 22:00 uur, meer info over kaarten op: metropool.nl/agenda.

IVN-wandeling
De winter is nog niet voorbij of je ziet de sporen van de lente al. Vrijdag zal er van 14:00 tot 16:00 uur een wandeling zijn op landgoederen t Bouwhuis en t Amelink. De deelname is gratis. Voor meer info kijk op: ivn.nl.

De Mega Vlooienmarkt
Dit weekend is de Mega Vlooienmarkt op Vliegveld Twenthe. In Hangar 11 kunnen bezoekers van allerlei soorten tweedehands spullen kopen. Van kunst tot vintage tot Lego, er is van alles aanwezig. De vlooienmarkt is geopend van 09:00 tot 16:00 uur en de entree is gratis.

Presentatie Twenty-Twenty
Bent u een echte liefhebber van speciale bieren? Kom dan zondag langs bij Eet en biercafé de Beiaard op de Oude Markt 24. Twentse brouwers gaan er namelijk een mooie Red Imperial Twentse Ale prensenteren - genaamd Twenty-Twenty. De entree is gratis en de inloop is vanaf 14:30, waarna om 15:00 uur het bier gepresenteerd wordt.

Matineeconcert
Orchestra Twente geeft zondag 2 februari een matineeconcert in Concordia aan de Oude Markt. Te gast is het folkduo Scando, dat Scandinavische muziek speelt. Scando bestaat uit moeder en dochter Anne en Dorothea. Zij spelen traditionele en hedendaagse tunes uit Scandinavië en Ierland - vrolijk, emotioneel, melancholisch, groovy en altijd verrassend. Zangeres Monique Kokkelaar brengt daarnaast enkele ballads ten gehore. Het concert begint om 15.00 uur, entree is gratis.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Lars Smook
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.