Hengelo
112

Inbrekers als ratten in de val in Hengelose parkeergarage

Twee inbrekers hebben zichzelf tijdens een inbraak opgesloten in een parkeergarage van een appartementencomplex aan de Fazantstraat in Hengelo. Het tweetal zag vervolgens geen andere uitweg dan zichzelf te verstoppen achter een paar auto's. De gealarmeerde politie wist de twee aan te houden. "Dit keer wonnen wij het verstoppertje spelen!", zegt de politie op Facebook.

11930 politie
Twee inbrekers hebben zichzelf tijdens een inbraak opgesloten in een parkeergarage. De gealarmeerde politie wist het tweetal aan te houden. © 1Twente

Ooggetuige

Een ooggetuige meldde de opgetrommelde agenten dat de inbrekers al weer waren vertrokken. De agenten hebben daarna de omgeving afgezocht, maar konden de inbrekers niet meer vinden. Toen zij vervolgens poolshoogte gingen nemen bij de parkeergarage gaf de ooggetuige aan dat de inbrekers waren teruggekomen en in de garage zaten.

'Verstoppertje spelen'

De agenten troffen daarop twee personen aan die zich hadden verschanst achter twee auto's. Later werd duidelijk dat de twee inbrekers zichzelf hadden opgesloten in de garage. Het duo werd aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.