Twente
Radio
Video

Het Wilminktheater staat in het teken van de Kindermuziekweek

Zes kinderambassadeurs van de Kindermuziekweek zijn, verspreid over drie afleveringen 1Twente Vandaag, langsgekomen om meer aandacht te vragen voor de Kindermuziekweek. Die week begint op 9 april en duurt tot 18 april. De kinderambassadeurs presenteerden hun acts en spraken over de activiteiten die het Wilminktheater organiseert zoals onder andere een gratis Kidsbox en het Big Bang festival.

Dag 1

Op de eerste dag komen de Deldense Floris en de Hengelose Madelief langs als kinderambassadeur om aandacht te krijgen voor de Kindermuziekweek. Ze treden beide op met een dansact op de muziek van de Kindermuziekweek.

Dag 2

Op de tweede dag van de voorbereiding op de Kindermuziekweek zijn Oleg en Vera aanwezig in Studio Balengebouw. De dertien en negen jarige kinderambassadeurs brengen ons het nummer 'Dance Monkey' (van Tones and I) op viool en drums.

Dag 3

Op de laatste dag voordat de muziekweek begint, zijn Hiewa en Anna te gast in 1Twente Vandaag. Ze laten twee nummers horen. Hiewa speelt het nummer ‘Can you feel the love Tonight’ (van Elton John en George Michael) op haar viool. Anna speelt, als afsluiting van de drie dagen, het nummer ‘The Battle of Jericho’ (Van Joshua Fought) op keyboard.

Wil je meedoen of meer weten over de Kindermuziekweek? Kijk dan op de website: https://www.wilminktheater.nl/nl/


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.