Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

VIDEO | Naar de bioscoop? Online tickets en snacks bestellen en geen pauzes

460830 kinepolis 1

De bioscopen gaan op 1 juni weer open, maar hoe gaat dat er uit zien als je maar met 30 mensen tegelijk naar de film mag? 1Twente-verslaggever Coen Krukkert zocht het uit.

Redactie | 1Twente

Een avondje gezellig naar de bios met een groep vrienden, snacks en service? Dat kan voor nu niet zoals bioscoopfans het zouden willen. We doen alles voor de veiligheid van onze bezoekers en van ons , legt Khalid Gaddur, manager van Kinepolis Enschede, uit. Bezoekers gaan daarom met een gepaste afstand naar binnen, moeten de handen desinfecteren en lopen door naar de zelfscanbalie.

Een ticket kopen aan de balie of snacks kopen in het winkeltje? Dat is tijdens een bezoek tevens niet toegestaan. Als bezoekers online een ticket bestellen kunnen ze meteen snacks bestellen en voor de film ophalen , aldus Gaddur.

In een van de grootste zalen van Kinepolis vinden, kunnen 396 mensen plaatsnemen. Nu mogen er 160 mensen zitten, mét de anderhalvemetermaatregel , maakt Gaddur duidelijk. Een graag voordat de film begint naar de wc s gaan, want we hebben geen pauzes!

Bekijk de hele reportage uit Kinepolis hieronder terug.

foto: still uit video, © 1Twente
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.