1Twente

Vierde seizoen 'Mijn Spirituele Zoektocht' te zien op 1Twente

1Twente-presentratrice Marlieke Kremer duikt vanaf woensdag 20 januari weer in de wereld van zelfbewustzijn en energie. Voor het vierde seizoen van 'Mijn Spirituele Zoektocht' gaat Marlieke op zoek naar verhalen over spiritualiteit en allerlei verschillende vormen van energetisch werk. In 1Twente Vandaag vertelt zij waarom ze eigenlijk op zoek gaat naar die spiritualiteit en wat zij tot nu toe heeft gevonden.

Nooit vervelend

Voor dit nieuwe seizoen trekt presentatrice Marlieke Kremer Overijssel en zelfs Gelderland in op zoek naar verhalen van mensen die op verschillende manieren werken met zelfbewustzijn. "Het bezoeken van mensen die werken in deze sector verveelt nooit. Ik blijf me verwonderen over de mooie dingen die tussen hemel en aarde gebeuren en niet met ratio te verklaren zijn", vertelt de presentatrice.

Verschillende gasten

In de uitzendingen zit onder andere een interview met natuurgeneeskundige Edith Bruns. "Edith Bruns verraste mij met het maken van een zielstekening waar veel levenslessen voor mij in verborgen lage."

Daarnaast beschrijft hypnotherapeut en yoga-docent Marguerite Bosselaar uit Oldenzaal de kracht van mindwalks en geeft zij tips over hoe de natuur kan helpen om in je kracht te blijven. Intuïtief coach Roos Barquioa geeft in de uitzending een reading aan de hand van bloemen. Ook gaat Marlieke in gesprek met schrijver Christian Nijhof die vertelt over zijn spirituele zoektocht en zijn levenslessen die hij op zijn reis naar Thailand heeft opgedaan.

Inspireren

"Ik denk en hoop dat het programma andere mensen kan inspireren meer bewust te worden van wie ze zijn en wat ze willen. Zeker in deze tijd merk je dat mensen zichzelf steeds vaker de vraag stellen, wat vind ik eigenlijk echt belangrijk? En hoe blijf ik dicht bij mezelf in deze onzekere tijd? De mensen die ik ontmoet hebben allemaal tips hoe je jezelf weerbaarder kunt maken, fijner in je vel kunt zitten en hoe je met angsten om kunt leren gaan", aldus Marlieke.

Waar en wanneer?

De serie bevat 9 afleveringen en deze worden vanaf 20 januari elke woensdagavond om 18.00 uur uitgezonden op 1Twente. Klik voor de frequenties hier.

Christian Nijhof schrijver boek Alleen op reis
Auteur Christian Nijhof in gesprek met Marlieke Kremer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via mail of telefoon.