Verkeer
Stuur appje
Zoek
Hengelose revue foutje bedankt 2020
1Twente Nieuws
Hengelo

Registratie Hengelose Revue te zien bij 1Twente

Hengelose revue foutje bedankt 2020
Foto van een scene uit ;Foutje Bedankt; (2020)
Beeld: Hengelose Revue

Dit weekend zendt 1Twente twee registraties uit van de Hengelose Revue. Kijk op zaterdag 26 december om 20:00 naar Foutje Bedankt (2020) en op zondag 27 december om 15:00 uur naar “Inpakken en Wegwezen” (2019).

Voor velen was 2020 een jaar dat er weinig te lachen viel door de impact van de coronacrisis. In slechte tijden is humor vaak het beste medicijn. Tijdens de kerstdagen geeft de Hengelose Revue even de nodige afleiding op tv bij 1Twente met de tv-registraties 'Foutje Bedankt' (2020) en “Inpakken en Wegwezen” (2019).

De Hengelose Revue is al jaren een begrip in Hengelo en ver daarbuiten. Jaarlijks komen duizenden bezoekers uit Twente en omstreken naar de dolkomische revue kijken in Schouwburg Hengelo. Zes avonden achter elkaar een volle zaal en dat al 68 jaar lang. Het revuegezelschap blijft zichzelf vernieuwen en zet zeer professionele shows op de planken, met een groot live orkest, schitterende zelfgemaakte decors, prachtige zang en dans. En dat allemaal mede mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers die allemaal dezelfde passie delen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.