Twente
Agenda

Epic Saturday Night stream met Dj’s van A.S.V. Taste

Het eerste online feest van 2021 voor de jongeren van Enschede is een feit. Studentenvereniging A.S.V. Taste, Alifa, Concordia en de gemeente Enschede slaan de handen ineen en houden de Epic Saturday Night Stream op 2 januari. “Wat ik bijzonder vind aan dit initiatief is dat het door studenten wordt georganiseerd. Zij zijn de drijvende kracht.” zegt wethouder June Nods.

Thumbnail 20201222 Foto D Js Taste Jamie
De Epic Saturday Night Stream wordt op 2 januari gehouden © ASV Taste

Eigen dansvloer

Dj’s van de studentenvereniging draaien speciaal voor jongeren drie sets die online worden gestreamd. Hiermee proberen ze een feest neer te zetten waarmee de jongeren weer even op hun eigen dansvloer kunnen staan. De livestream is gratis te volgen en via de pagina www.concordia.nl/saturdaynightstream kunnen bezoekers ook via Zoom met elkaar praten en met de dj’s chatten. De stream opent op 2 januari om 19:45 uur en om 20:00 uur beginnen de dj’s te spelen. Om 23:00 uur is het feest afgelopen.

Drijvende kracht

Volgens de organisatie is de lockdown voor niemand leuk, maar vooral niet voor jongeren. Normaal gezien is de kerstvakantie een tijd vol activiteiten, maar die vallen nu allemaal weg. De gemeente Enschede juicht daarom ook online activiteiten met name in deze tijd toe. Die is dan ook heel enthousiast met de samenwerking bij deze activiteit: “Studenten zijn de drijvende kracht. Het laat zien dat Enschede een studentenstad is waar men naar elkaar omkijkt!”, aldus June Nods.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.