Sport
Voetbal
FC Twente

Dumic en Oosterwolde keren terug in wedstrijdselectie FC Twente

Dario Dumic en Jayden Oosterwolde keren terug in de wedstrijdselectie van FC Twente voor de wedstrijd tegen AZ zondagavond. Beide spelers komen terug van een blessure.

Hamstringblessure

Dumic viel eind oktober in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap uit met een hamstringblessure waar vier tot zes weken herstel voor staat. De afgelopen weken trainde hij alweer mee en maandag maakte hij in een besloten oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo weer zijn eerste minuten. Hij speelde één helft mee.

Jayden Oosterwolde stond wat korter aan de kant. Hij liep in de thuiswedstrijd tegen PSV een lichte hamstringblessure op en miste de wedstrijden tegen RKC en Ajax. Gijs Smal was zijn vervanger en de vraag is voor wie Jans zondagavond kiest, aangezien Oosterwolde voor zijn blessure verzekerd was van een basisplaats.

Nathangelo Markelo

Voor Nathangelo Markelo komt de wedstrijd tegen AZ nog te vroeg. De verdediger lag er twee maanden uit met een knieblessure en maakte, net als Dumic, maandag weer zijn eerste minuten. Maar trainer Ron Jans wil met hem nog een week wachten. "Hij is er vrij lang uit geweest. En het zijn beide (Dumic en Markelo, red.) verdedigers. Dat ik niet twee jongens op de bank heb, die nog niet klaar zijn voor negentig minuten."


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.