Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jan Streuer verlengt contract bij FC Twente: ‘De rol die ik heb bevalt me prima’

Jan Streuer Emiel Muijderman
Streuer begon in de zomer van 2020 als technisch directeur van FC Twente, waarna hij FC Twente binnen drie jaar weer terug naar de top van de Eredivisie bracht.
Beeld: Emiel Muijderman

Jan Streuer verlengt zijn contract als lid van het technisch management tot medio 2025. Streuer begon in de zomer van 2020 als technisch directeur van FC Twente, waarna hij FC Twente binnen drie jaar weer terug naar de top van de Eredivisie bracht. In 2023 nam Arnold Bruggink zijn rol over, maar Streuer bleef actief in een ondersteunende rol.

De oud-technisch directeur is blij nog een jaar langer bij de club te mogen blijven: “Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Twente en werk prettig samen met de mensen binnen de club”, aldus de inmiddels 73-jarige Streuer.

“De rol die ik heb bevalt me prima en het is fijn dat we met FC Twente ook in het nieuwe seizoen weer in Europa spelen. De club is ambitieus, dat past bij mij, en ik wil mijn bijdrage blijven leveren.”

Bruggink: 'Belangrijke rol'

“Het is mooi dat Jan ook komend seizoen aan FC Twente verbonden blijft en we van zijn kennis en ervaring gebruik kunnen blijven maken”, vertelt Arnold Bruggink. “Het is heel fijn om met Jan samen te werken en hij speelt een belangrijke rol.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.