Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

TVC '28 eert vertrekkende spelers met afscheidswedstrijd

Afscheid tcv 1
Jeffrey Huizinga, Stef Roelofs en Joren Bosch
Beeld: TVC'28

TVC '28 organiseert op 15 juni een speciale afscheidswedstrijd ter ere van acht spelers en vier stafleden die hun loopbaan bij de club beëindigen. Deze spelers, die deel uitmaken van de 'gouden generatie' van de vereniging, hebben een significante bijdrage geleverd aan de opmars van TVC '28 in het Nederlandse voetbal.

Onder de vertrekkende spelers bevinden zich enkele prominente namen: Jeffrey Huizinga (16 seizoenen), Stef Roelofs (15 seizoenen), Maarten Booyink (10 seizoenen), Joren Bosch (10 seizoenen), Ruud Hesselink (8 seizoenen), Stef Snijders (3 seizoenen), Koen Fleer (2 seizoenen) en Sam Holsink (1 seizoen). Daarnaast nemen teammanager Emiel Werger, sportmasseuse Willy Teune en Noëlle Droste afscheid van de staf.

Afscheid tcv 2
Maarten Booyink, Ruud Hesselink en Stef Snijder
Beeld: TVC'28

Respect en Dankbaarheid

De vereniging wil de spelers en staf bedanken voor hun jarenlange inzet en prestaties. Daarom wordt er een uitzwaaiwedstrijd georganiseerd, waarbij het team van het afgelopen seizoen het opneemt tegen de 'Oldstars' - voormalige sterspelers van de club. Deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 juni om 14.00 uur in het stadion aan de Sportlaan.

Afscheid tcv 3
Kloen Fleer, Sam Holsink en Emiel Werger
Beeld: TVC'28

Oldstars en Supporters

De 'Oldstars' zullen hun opwachting maken in een vernieuwde ambiance, waarbij zij nog één keer hun talenten zullen tonen. Supporters die deze afscheidswedstrijd willen bijwonen, worden geadviseerd vroeg aanwezig te zijn, aangezien de tribune snel vol zal zijn.

Met deze bijzondere wedstrijd wil TVC '28 niet alleen de vertrekkende spelers en stafleden eren, maar ook de gemeenschap en supporters bedanken voor hun voortdurende steun.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.