Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Twee dagen internationaal topvoetbal bij Quick ’20 in Oldenzaal met sterren van de toekomst

Internationaal U 11 toernooi
Beeld: Quick ’20

Bij voetbalvereniging van Quick ’20 in Oldenzaal is op zaterdag 1 juni misschien wel de nieuwe Messi, Ronaldo, Mbappé, Memphis of Xavi aan het werk te zien. Op sportpark Vondersweijde wordt dan namelijk de elfde editie van het Internationale U11 Toernooi gehouden met 28 topteams van spelers onder 11 jaar uit 9 Europese landen, waaronder landskampioen PSV, Ajax, Rangers FC, Anderlecht, FC Twente/Heracles, Schalke ’04, Honved Boedapast, HJK Helsinki, Bayer 04 Leverkusen.

Toekomstige wereldtoppers

Dat betekent dus twee dagen internationaal topvoetbal op sportpark Vondersweijde met de toekomstige wereldtoppers. Vanzelfsprekend zal ook een team van Quick ’20, samen met regionale teams van ATC ‘65 en NEO, mee strijden om de hoofdprijs. De poulewedstrijden beginnen op zaterdag 1 juni om 10.30 u., waarna op zondag 2 juni vanaf 09.30 u. de diverse finalewedstrijden worden afgewerkt. Om circa 14.15 u. zal op het hoofdveld van Quick ‘20 worden afgetrapt voor de grote finale.

Kampioenenparade

Voorafgaand aan die finale maken de jeugdteams die afgelopen seizoen kampioen zijn geworden hun ereronde voor de ongetwijfeld volgepakte tribunes op sportpark Vondersweijde. Rond de klok van 13.00 u. vindt op het hoofdveld ook nog de finale van de Fabri-League (onder 7 jaar) plaats, waarvoor vrijdagavond ook nog wedstrijden worden afgewerkt.

Meer dan 100 gastgezinnen

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om meer dan 200 spelers onder te brengen bij meer dan 100 gastgezinnen in en rond Oldenzaal. Daarnaast zitten alle hotels, bed & breakfasts en overnachtingslocaties in en rond Oldenzaal bomvol. Meer dan 80 vrijwilligers en tal van sponsoren zorgen er voor dat de organisatie op rolletjes verloopt. In verband met werkzaamheden aan de Primulastraat wordt bezoekers nadrukkelijk verzocht om te parkeren op de parkeerplaats aan de Ada Kokstraat.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.