Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente presenteert nieuwe thuisshirts in aanloop naar 'finale' tegen AZ

FC Twente spelers met het nieuwe tenue 2024 2025 FC Twente Media
Mees Hilgers, Daan Rots en Mathias Kjølø tonen het nieuwe thuistenue in de Grolsch Veste én komende zondag in Zwolle.
Beeld: FC Twente Media

FC Twente heeft vrijdagochtend het nieuwe thuisshirt voor het komende seizoen gepresenteerd. Dat deed de club via de eigen clubkanalen. Het shirt bevat een aantal elementen uit het verleden en is vanaf nu verkrijgbaar in de Fanstore en online. Zondag tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen PEC Zwolle dragen de spelers het nieuwe shirt voor het eerst.

FC Twente-spelers Daan Rots, Mees Hilgers en Mathias Kjølø hullen zich als eerste in het nieuwe shirt. Namens de vrouwen hadden Kayleigh van Dooren, Kim Everaerts en Danique van Ginkel de eer.

Champions League

Zondag mogen de drie heren het shirt voor het eerst dragen tijdens het belangrijke Eredivisie-duel tegen PEC Zwolle. In dit duel moeten de twee punten voorsprong die FC Twente op AZ heeft, worden verdedigd in de strijd om een ticket voor de voorronde van de Champions League. Winst is dus sowieso voldoende.

Klassiek rood

Het klassiek rode tenue kent een mix van Twentse elementen en leuke details. Zo is het stadswapen van Enschede verwerkt in de kraag en verwijzen de strepen in groen, wit en zwart naar Enschedese Boys en Sportclub Enschede, de clubs waaruit FC Twente in 1965 is ontstaan.

240517 speelsters fc twente vrouwen tenue 24 25
Namens de vrouwen hadden Kayleigh van Dooren, Danique van Ginkel en Kim Everaerts (vlnr) de eer.
Beeld: FC Twente Media
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.