Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Losser zoekt 'verborgen parels' voor Schatkamerprijs

Schatkamerpluym
Beeld: Losser

De gemeente Losser zal in juli voor de vierde keer de Schatkamerpluym uitreiken. Deze jaarlijkse prijs is bedoeld om de 'verborgen parels' binnen de gemeente te erkennen. De Schatkamerpluym beloont initiatieven, evenementen en organisaties die bijdragen aan de bloei van de culturele en toeristische sector van Losser.

De Werklust

Vorig jaar ging de prijs naar Stichting De Werklust. Dit jaar worden inwoners wederom opgeroepen om nominaties in te dienen voor initiatieven die meer aandacht verdienen. Denk aan een unieke plek om kunst te bewonderen of een evenement met een culturele of toeristische invalshoek.

Wethouder Milad Lahdo op Twente FM: "Onze prachtige gemeente is een toeristische trekpleister dankzij de schitterende omgeving en het diverse aanbod aan culturele initiatieven. Cultuur verbindt mensen en verrijkt onze gemeente. Met de Schatkamerpluym willen we deze initiatieven extra onder de aandacht brengen en hun impact benadrukken."

Audiofragment
Losser zoekt 'verborgen parels' | Milad Lahdo
De gemeente Losser reikt in juli voor de vierde keer de Schatkamerpluym uit. U kunt iemand nomineren door een mail te sturen naar [email protected]

De nominatieperiode loopt tot 10 juni. De winnaar ontvangt een geldbedrag en een kunstwerk. De uitreiking vindt plaats op 5 juli om 15:00 uur bij Steenfabriek De Werklust in Losser, in aanwezigheid van wethouder Lahdo. Nomineren kan door een mail te sturen naar [email protected].

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.