Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Maxima's Night Out 2024: Een Koninklijk Feest in Oldenzaal

Maxima20night20out
Beeld: Twente FM

Het koningsweekend staat weer voor de deur en dat betekent dat het centrum van Oldenzaal zich opnieuw onderdompelt in een sfeer van oranje tijdens Maxima's Night Out, een jaarlijks terugkerend festijn op de avond vóór Koningsdag.

Met het succes van voorgaande jaren in gedachten belooft Maxima's Night Out ook dit jaar weer een onvergetelijke avond te worden, zegt Edwin Boevink op Twente FM. "Het recept blijft onveranderd: levendige optredens, omlijst door DJ's, en een bruisende Groote Markt als decor."

Dit jaar staat het programma bol van fantastische acts, waaronder de dames van Totally Spice die een vertolking zullen neerzetten van de iconische Britse girlband The Spice Girls. Hits als "Wannabe" en "Spice Up Your Life" zullen voor een feestelijke sfeer zorgen op het plein.

Audiofragment
Maxima’s Night Out 2024 |
Het centrum van Oldenzaal kleurt weer Oranje komend koningsweekend! Met op de vrijdagavond wederom een bomvolle ediƟe van Maxima’s Night Out,

Na Totally Spice is het de beurt aan ENorm, een band die Oldenzaal al eerder heeft laten swingen tijdens Koningsnacht. Met een repertoire vol hits van onder andere Coldplay, U2, en Queen.

Naast de live acts zorgen verschillende Oldenzaalse DJ's voor de juiste sfeer. DJ Q-master, die vorig jaar op slechts twaalfjarige leeftijd zijn debuut maakte, bijt het spits af. Hij wordt opgevolgd door DJ Jody, die het publiek warmdraait voor de hoofdacts. De avond wordt afgesloten door Paxal, die al voor de vierde keer het publiek zal trakteren op een set.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.