Verkeer
Stuur appje
Zoek

Oude bekende mag HVV Hengelo behoeden voor degradatie

240414 hvv hengelo pixabay
Beeld: Alexander Fox via Pixabay

Hij was een kleine tien jaar geleden al eens een jaar hoofdtrainer van HVV Hengelo en nu mag hij opnieuw bij de club in de vierde klasse aan de slag. Peter Slotman gaat HVV de komende weken proberen te behoeden voor degradatie. Zondag won z'n ploeg de wedstrijd tegen UDI, de nummer een-na-laatst, met 4-2.

Vorige week zondag, na de met 6-3 verloren wedstrijd tegen Sportclub Overdinkel, gooide trainer Hilbert van Gils het bijltje erbij neer. Na de winterstop wonnen de Hengeloërs nog maar een wedstrijd, waardoor de ploeg, die het seizoen prima begon, na de wedstrijd tegen Overdinkel op de tiende plek bivakkeerde. Na de winst op UDI is Hengelo één plek gestegen.

Bestuurslid

HVV Hengelo Peter Slotman bereid gevonden de rol van interim-trainer op zich te nemen voor de rest van het seizoen. Slotman kent de club door en door: Hij was al eens hoofdtrainer bij HVV Hengelo en is momenteel bestuurslid.

Rutger Wijkman

Na dit seizoen neemt Rutger Wijkman het team onder z'n hoede. Slotman gaat dan bij NEO in Borne aan de slag met de JO-23.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.