Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Kickbox Clinic Wierden: slaan tegen weerbaarheid

240320 Kickbox Clinic
Beeld: welle

Het jongerenwerk van De Welle en Evenmens bundelen krachten in een Kickbox Clinic gericht op jongeren tussen 10 en 17 jaar oud die streven naar meer zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Onder begeleiding van personal trainer en mental coach Atty Göl van Atty’s Gym, zullen de deelnemers worden geleid in het vergroten van zowel hun fysieke als mentale kracht. Mark van 't Hag jongerenwerker bij De Welle: "De clinic belicht onderwerpen zoals het aangeven en verleggen van grenzen, samenwerken, zelfvertrouwen en houding."

Audiofragment
Kickboxen bij De Welle in Wierden | Mark van 't Hag
Het jongerenwerk van De Welle organiseert samen met Evenmens een Kickbox Clinic. Deze clinic is speciaal voor jongeren van 10 tot 17 jaar, die steviger in hun schoenen willen staan. Onder begeleiding van personal trainer en mental coach Atty Göl van Atty’s Gym leren zij hun fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten. Het aangeven en verleggen van grenzen komt aan bod, maar ook een stukje samenwerken, (zelf)vertrouwen en houding. De Kickbox Clinic is op donderdag 11 april 2024 van 18.30 tot 20.00 uur in het gebouw van De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden.

Aanmelden

De clinic is donderdag 11 april 2024 van 18.30 tot 20.00 uur in het gebouw van De Welle aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. Van 't Hag: "Er is een beperkt aantal beschikbare plekken. Het is dus zaak om je snel aan te melden dus grijp deze kans."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.