Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

GekkenWerk! Festival met talenten van Studio 15 Oldenzaal: 'Kleurrijke muzikale ervaring'

Gekkenwerkfestival
Beeld: gekkenwerkfestival

Op Hemelvaartsdag 9 mei er een nieuwe editie van het Gekkenwerk festival op het Hulsbeek. "Dit festival staat garant voor een uitgebreid scala aan interactieve activiteiten, acts en DJ's die de festivalliefhebbers vermaken met een diverse selectie van muziek. Het festival wordt gedaan in samenwerking met Tom Leuveld. We doen het met het oog op overname", aldus Mark Oude Sanderink.

Studio 15

Het Gekkenwerk festival bestaat uit drie podia. Er is een podium met urban en afrobeat, een feesttent met hardere stijlen en een elektronisch podium met artiesten uit de buurt. "Het elektronisch podium is een samenwerking met Studio 15 in Oldenzaal dat de nadruk legt op het ondersteunen van jong talent, waarbij opkomende artiesten een podium krijgen om hun vaardigheden te tonen aan het publiek."

Audiofragment
Gekkenwerkfestival 2024 op het Hulsbeek | Mart Oude Sanderink
Gekkenwerk festival vindt plaats op Hemelvaartsdag 2024 op het Hulsbeek

DJ Quinn uit Losser

De 12 jarige DJ Quinn uit Losser wordt gezien als de headliner. Oude Sanderink: "Die jongen draait hele dikke techno, die trekt misschien wel het meeste publiek van iedereen. We hebben David Guetta niet nodig."

icon_main_info_white_glyph

Gekkenwerk festival

Het festivalterrein bevindt zich op de Zonneweide 3 van het Hulsbeek. Voor meer informatie over het programma en om tickets te kopen, bezoek de officiële website van het festival: gekkenwerkfestival.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.