Verkeer
Stuur appje
Zoek

Weekend in Hengelo: Boekverkoop bieb en Springkussenfestival

Boekverkoop
Beeld: 1Twente

Dit weekend wordt het prachtig weer. Naast buiten zijn, kun je ook terecht bij verschillende activiteiten in Hengelo en omgeving. In de Afrikaanderbuurt is de kunstexpositie RAAMvertelling en in OSG Sportkanaal is het Springkussenfestival voor kinderen. In Delden is er een spirtuele belevingsdag. Wij hebben de activiteiten op een rijtje gezet.

Boekverkoop bieb Hengelo

Boekenliefhebbers kunnen zaterdag hun slag slaan bij Bibliotheek Hengelo aan de Beursstraat 34. De bieb verkoopt weer een groot aantal oude boeken. De romans, strips en andere boeken zijn afgeschreven. De boeken zijn te koop tijdens de openingstijden van de bieb. Dit kan van 09.00 uur tot 16.00 uur.

RAAMvertelling

Vanaf 8 maart en tot 31 maart wordt de expositie RAAMvertelling gehouden. Een raamverhaal is een kunstformat waarin één of meerdere verhalen wordt verteld binnen een verenigd verhaal. Zes kustenaars ontvangen een kader van 30 x 30 waarin ze een kunstwerk kunnen maken. De werken hangen in de vensters van woningen in de Afrikaanderbuurt.

Springkussenfestival

Zondag 10 maart in de OSG Sporthal kunnen kinderen genieten van 15 springkussens en leuke spelletjes. Een DJ zorgt voor muziek zorgen en er is voor de kinderen onbeperkt popcorn, suikerspinnen, ranja en ijsjes. De all-inprijs kost 10 euro per kind. Openingstijden zijn van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Spirituele Belevingsdag in Delden

Aankomende zondag 10 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur wordt de Spirituele belevingsdag georganiseerd in Aparthotel Delden. Hier heb je de gelegenheid om kennis te maken met diverse mediums, therapeuten en healers. Je kunt bij hen terecht voor een kort consult, healing of massage. Tijdens de middag kun je op een begrijpelijke manier kennis maken met verschillende spirituele en alternatieve behandelingen en methoden. De toegang kost 2 euro.

icon_main_info_white_glyph

Goedemorgen Hengelo

Je kunt zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur luisteren naar Goedemorgen Hengelo. Tijdens de radioshow komen interessante gasten aan het woord komen over actuele onderwerpen uit de Hengelose samenleving.

Ether: 105.8 FM. Digitale radio: Ziggo kanaal 916, KPN kanaal 1149
Livestream: https://www.1twente.nl/radio
Terugluisteren: https://open.spotify.com/show/7qo58QJQokFemePSVAqZtG

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.