Hengelo
112

Politie ontruimt skatepark en deelt bekeuringen uit op Plein Westermaat

De politie heeft zondagavond acht bekeuringen uitgeschreven bij een samenscholing op Plein Westermaat. Er werd onder andere zwaar vuurwerk afgestoken. Eerder op de avond was het ook op het skatepark bij het station druk. Agenten hebben het skatepark ontruimd, maar daarbij zijn geen bekeuringen uitgedeeld.

57815 politie
De politie kreeg zondagavond meerdere meldingen binnen van overlast op het Plein Westermaat. Zo zou er zwaar vuurwerk zijn afgeschoten. © 1Twente

Verkeersovertredingen

De politie kreeg zondagavond meerdere meldingen binnen van overlast op het Plein Westermaat. Volgens de politie werd er zwaar vuurwerk afgestoken en werden er meerdere verkeersovertredingen begaan. De boetes werden gegeven wegens schendig van de coronamaatregelen en voor een aantal verkeersdelicten.

Skatepark ontruimd

Ook het skatepark op het Industrieplein werd ontruimd door de politie. Het was er te druk. De afgelopen weken nam de drukte op het skatepark steeds verder toe. Omdat de coronamaatregelen er niet nageleefd werden, hebben agenten de skatebaan ontruimd. Dat ging zonder schermutselingen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.