Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente heeft volledig fitte selectie voorafgaand aan wedstrijd tegen Ron Jans' ploeg in vorm

FC Twente neemt het zondag om kwart over twaalf in eigen huis op tegen FC Utrecht, net als FC Twente, een club in vorm. Het gat tussen de nummer drie van de Eredivisie en de nummer tien bedraagt desondanks nog altijd liefst achttien punten. De ploeg van voormalig FC Twente-hoofdtrainer Ron Jans verloor echter al 13 wedstrijden niet.

Joseph Oosting kan bij dit duel rekenen op een volledig fitte selectie. Gijs Besselink, die afgelopen weekend nog ziek was, is voldoende hersteld om weer bij de selectie te kunnen zitten, laat Oosting weten.

Ron Jans

De trainer van FC Utrecht zal vriendelijk onthaald worden door z'n evenknie bij FC Twente, vertelt Joseph Oosting: “Ron en ik kennen elkaar van de tijd dat we samenwerkten bij FC Emmen. Hij was assistent-coach en ik voetbalde daar destijds. Hij appt mij af en toe nog bij successen, zoals tegen Hammarby IF”, aldus de hooftrainer van FC Twente.

“Nu is hij actief bij FC Utrecht en spreek ik hem minder. Ik verwacht wel dat hij een grootse ontvangst krijgt bij de club."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.