Verkeer
Stuur appje
Zoek

Almelose jazzdansvereniging kijkt uit naar eigen plek op Woonboulevard

240214 de sporthal woonboulevard almelo
Beeld: Bo Bruinink

Jazzdansvereniging ODIN’92 opent in 2024 de deuren van haar nieuwe onderkomen op de Woonboulevard in Almelo. Eerder werden er op meerdere locaties in de stad lessen gegeven. Nu mag ODIN’92 zich officieel vestigen op één vaste plek.

Het heeft even geduurd voordat de jazzdansverenging een vaste plek vond in Almelo. “Wij waren vijf á zes jaar op zoek naar een geschikte locatie voor onze vereniging. De afgelopen jaren zijn we dan ook met meerdere sportbedrijven in gesprek gegaan, maar zonder succes”, vertelt voorzitter Diana van der Hoorn van ODIN’92. “Toen wij in augustus vorig jaar te horen kregen dat er twee fitnessruimtes vrijkwamen bij De Sporthal, gingen we met hen in gesprek en kregen we een aanbod waar we ja op hebben gezegd.” De jazzdansvereniging gaat twee danszalen huren bij De Sporthal op de Woonboulevard.

Een eigen plek

Volgens voorzitter Van der Hoorn is het een opluchting voor iedereen binnen de vereniging. “We wilden dit al zo lang en hebben nu eindelijk een vaste plek. Zo zien de dansdocenten elkaar vaker, verzamelen we alle prijzen in één vitrinekast en kunnen we een filmavond organiseren.” De vereniging is al druk bezig met de verbouwing van de eerdere fitnesszalen. “We zijn nu voornamelijk bezig met het uitzoeken van vloeren en spiegels”, vertelt Van der Hoorn enthousiast.

icon_main_info_white_glyph

Opening

Een datum voor de opening van de dansschool staat nog niet vast. Op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op de website van jazzvereniging ODIN’92.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.