Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Hengelose Oranje Vereniging zoekt sportverenigingen voor Koningsdag

Foto sporten koningsdag 2023 binnenstad hengelo remco ditmar
Beeld: Remco Ditmar

Hengelose sportverenigingen kunnen zich aanmelden om mee te doen aan Koningsdag in de Hengelose binnenstad. “Het is een unieke kans voor verenigingen om zich te presenteren”, zegt Tijs Jagers, bestuurslid van Hengelose Oranje Vereniging (HOV).

Alles mag

Sinds een aantal jaar vormen sportverenigingen een belangrijk onderdeel van de Koningsdagvieringen in de stad. Dit jaar wil de organisatie nog meer verenigingen betrekken: “Alle sportverenigingen krijgen de unieke kans zichzelf te presenteren aan een breed publiek”, zegt Jagers.

De verenigingen mogen van alles laten zien: “Of het nu gaat om een boeiende demonstratie van hun sport of het organiseren van een levendige wedstrijd, de keuze is aan hen.”

Oranjekermis

Verengingen worden de komende tijd benaderd door de HOV of zij mee willen doen. Sportclubs kunnen zich ook via de website aanmelden. “Verenigingen worden verzocht zo spoedig mogelijk kenbaar te maken of zij interesse hebben om deel te nemen aan Koningsdag 2024 en op welke wijze zij zichzelf willen presenteren.” Ook de Oranjekermis mag niet ontbreken aan de festiviteiten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.