Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Weekend in Hengelo: Hengelose Revue en midwinterfeesten Beckum

Hengelose revue foutje bedankt danseressen 1
Beeld: Hengelose Revue

Dit weekend staan er weer diverse activiteiten op de agenda in Hengelo. Voor de jonge carnavalliefhebbers is er het Kindercarnaval en voor theaterliefhebbers zijn er twee shows van de Hengelose Revue. Hier is een overzicht van alle geplande activiteiten:

Midwinterfeesten Beckum

Op zaterdagavond organiseren de Pinksterfeesten Beckum een midwinterfeest bij het Wapen van Beckum. De Beunderzaal wordt omgetoverd tot een feestpaleis, terwijl de Twickelzaal verandert in een gezellige bruine kroeg. Er is volop te beleven op het gebied van eten, drinken, en muziek. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor 15 euro via de website en het feest begint om 20.00 uur.

Hengelose Revue

Ook dit weekend presenteert de Hengelose Revue een gloednieuwe voorstelling, ditmaal ter ere van hun zeventigste editie. De revue met de titel "Blinkend Goud" belooft een speciale editie te worden met humor, livemuziek, en prachtige decors. De voorstellingen vinden plaats op zaterdagavond om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te bestellen via de website van Schouwburg Hengelo.

Horeca Pubquiz

Pubquizliefhebbers kunnen op zondagavond terecht bij The Three Musketeers voor de Horeca Pubquiz. Deze kennisquiz wordt maandelijks in een van de horecagelegenheden gehouden. Het winnende team gaat er vandoor met de wisselbeker. De quiz begint om 20.00 uur.

Kindercarnaval

Op zondag wordt er speciaal voor jonge carnavalliefhebbers een kindercarnavalsfeest gehouden bij Hotel Van der Valk in Hengelo. Het evenement wordt georganiseerd door carnavalsverenigingen H.C.V. De Windbuul'n en H.C.V. De Weidemennekes. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, waaronder prijzen, leuke spelletjes, een optreden van dansmarietjes, en Clown Carlo. De toegang bedraagt 3 euro.

icon_main_info_white_glyph

Goedemorgen Hengelo

Je kunt zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur luisteren naar Goedemorgen Hengelo. Tijdens de radioshow komen interessante gasten aan het woord komen over actuele onderwerpen uit de Hengelose samenleving.

Ether: 105.8 FM. Digitale radio: Ziggo kanaal 916, KPN kanaal 1149
Livestream: https://www.1twente.nl/radio
Terugluisteren: https://open.spotify.com/show/7qo58QJQokFemePSVAqZtG

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.