Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Erwin Pouwels uitgeroepen tot 57ste Graaf van De Bosdûvelkes De Lutte

Presentatie hoogheden CV De Bosduvelkes 2024
Beeld: rtv not

In zalencentrum De Vereeniging is zaterdagavond Erwin Pouwels (45) officieel gepresenteerd als de 57ste graaf van carnavalsvereniging De Bosdûvelkes. Als zijn rechterhand koos Pouwels zijn zwager Dennis Schasfoort (46) als adjudant om hem bij te staan in het komende carnavalsseizoen.

De wisseling van de wacht vond plaats nadat oud-graaf Mathijs Volker officieel van zijn taken werd ontheven. Vanwege het thema 'Jungle' werd het publiek meegenomen naar een weelderige jungle. De nieuwe graaf en adjudant kwamen tevoorschijn uit een boom.

Motto

Onder het motto “D’r wordt eff’n nig mer rekent en last, Carnaval vier’n is wat ons noe het beste past” gaan ze de carnavalsdagen tegemoet.

icon_main_info_white_glyph

Hoogheden

Erwin Pouwels is lasspecialist bij machinefabriek Westerhof. Als lasdocent probeert hij ook zijn ervaring over te brengen tijdens de lessen van het Dorpslab van De Lutte. Zijn adjudant en zwager Dennis Schasfoort is mede-eigenaar/financieel directeur bij de Hemink Groep in Holten.

Zondag 10 december houden de nieuwe hoogheden samen met de jeugdhoogheden tussen 13.00 en 18.00 uur open huis in de residentie, De Vereeniging, aan de Dorpstraat 7 in De Lutte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.