Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Waarnemer Frank Niens nu benoemd als wethouder Tubbergen

Frank Niens benoemd als wethouder
Beeld: Gemeente Tubbergen

Frank Niens is deze week benoemd als wethouder in de gemeente Tubbergen. Hij volgt daarmee Martin Oude Avenhuis op, wiens taken hij al sinds juli als tijdelijk waarnemer overnam. Oude Avenhuis is per 1 december definitief gestopt na een periode van ziekte.

Frank Niens, afkomstig uit Raalte, is na brede instemming door de raad beëdigd.
Hij is voorgedragen door Keerpunt22 en zal zich bezig houden met Bereikbaarheid en openbare ruimte, Duurzaamheid en Financiën. Tevens is hij kernwethouder van Albergen, Fleringen en Vasse.

“Ik ben vooral onder de indruk van de wijze waarop de inwoners zich inzetten voor elkaar”

Noaberschap

Wethouder Frank Niens zet zich met veel plezier en enthousiasme in voor de gemeente Tubbergen. “In de periode dat ik aan de slag was als waarnemend wethouder heb ik de gemeente uiteraard al een beetje leren kennen,” laat hij weten. “Het is een prachtige gemeente met een mooi buitengebied waar we trots op mogen zijn. Maar ik ben vooral onder de indruk van de wijze waarop de inwoners zich inzetten voor elkaar en voor de leefbaarheid in de kernen. Dat noaberschap is in alles terug te zien. De kernen hebben veel voorzieningen, een druk verenigingsleven en er is veel reuring.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.