Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Zure nederlaag voor Jolly Jumpers: 'Spannende laatste vijf seconden'

Jolly Jumpers selectie 23 24
Beeld: Jolly Jumpers

Een zure nederlaag voor Jolly Jumpers uit Tubbergen. Het team had dit weekend een wedstrijd tegen het landsmeerse team TopKip Lions. “De eerste helft liepen we echt achter de feiten aan, maar het derde kwart kwamen we weer terug”, vertelt Chris Stomp, basketbalcoach van de Jolly Jumpers, tijdens het programma Twente Wordt Wakker.

Tijdens de laatste seconden hoopte de coach met nog een paar tactische ingrepen het laatste punt binnen te kunnen slepen. “Het schot was niet raak helaas.” In de laatste vijf seconden van de wedstrijd stond het team achter met één punt. "In de laatste seconden deden we nog een aanval, maar die werd helaas tegengehouden door TopKip Lions.” zegt Stomp. Het Tubbergse team speelde de eerste wedstrijd van het seizoen ook tegen TopKip Lions, maar die was volgens de coach eigenlijk kansloos: “We hebben die wedstrijd met tien punten verloren, ondanks dat we aan het einde nog een beetje terug kwamen.”

Progressie

Ondanks het zure einde van de wedstrijd is de basketbalcoach trots. "We maken wel veel progressie en gezien het spelbeeld ben ik zeer tevreden.” De eerste helft liep Jolly Jumpers achter, maar tijdens het derde kwart herpakte ze zich. De strijd eindigde met een stand van 65-64 waarbij de Topkip Lions met één punt verschil de winnaar waren.

Rangschikking

De hoofdzaak van het Tubbergse team is nu het verslaan van een van de drie teams die boven hen in de rangschikking staan. “Als we Binnenland, TopKip of de Grashoppers een keer verslaan, staan we vierde in de rangschikking. Dit is een goede plek om de playoffs mee te beginnen”, sluit Stomp af

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.