Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo
Aankondiging
Twente

Wat is jouw Onmeunige 999? Stembus voor dé eindejaars-muzieklijst van Twente geopend!

1 T DOM999 website2023 stemtool vote seo thumb
Beeld: 1Twente & Twente FM

Kan je geen genoeg krijgen van het stemmen? Goed nieuws! Hij staat namelijk voor de deur… een gloednieuwe editie van dé Twentse muzieklijst: de Onmeunige 999. Help ons om de mooiste lijst van Nederland samen te stellen dankzij jouw muzikale stem!

Of je nu gaat voor een rondje wegzwijmelen, een portie gitaren of meeschreeuwen op een Hollandstalige feestklapper… de Onmeunige 999 is er voor jou! Met plek voor maar liefst tien van je favoriete liedjes, plus ruimte voor één vrije keuze, is er volop podium voor jouw muzikale meesterwerken.

Eindejaarsradio

Al die keuzes bij elkaar opgeteld, vormen de ultieme Twentse muzieklijst die wij, tussen kerst en oud & nieuw, voor je draaien op Twente FM en 1Twente. Van 27 t/m 31 december, tussen 07.00 en 00.00 uur, wordt de lijst uitgezonden tijdens gezamenlijke radioshows.

De Onmeunige 999 is naast heerlijke 'eindejaarsradio' namelijk ook een mooi voorbeeld van samenwerking. Twente FM en 1Twente bundelen de krachten om de ultieme Twentse muzieklijst te brengen in de vorm van een bruisende radio-happening. Dit alles vanuit de Oldenzaalse radiostudio, gepresenteerd door de dj's van de verschillende zenders. En… volop online te volgen dankzij videostreams op de verschillende platforms.

Maak gebruik van je stemrecht en stel jouw favoriete, muzikale lijst samen via www.onmeunige999.nl! Luister en kijk tussen kerst en oud & nieuw naar Twente FM en 1Twente voor jouw Onmeunige 999!

Tot dan.

icon_main_info_white_glyph

Onmeunige 777 + Top 1000 = Onmeunige 999

Voorheen presenteerde Twente FM aan het einde van het jaar de Onmeunige 777. Tegelijkertijd bracht 1Twente de Top 1000. Nu de zenders samen optrekken is er één gezamenlijke lijst: de Onmeunige 999. Of: nenghondernengnengtig, zo je wil. We blijven toch Twents.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.