Verkeer
Stuur appje
Zoek

Vlap en Van Bergen twijfelgevallen bij FC Twente voor thuiswedstrijd tegen koploper PSV

Het is nog niet zeker of FC Twente dit weekend in de thuiswedstrijd tegen PSV kan beschikken over Michel Vlap en Mitchell van Bergen. Achter de namen van beide spelers staat een vraagteken. Pas zaterdag, op de wedstrijddag, wordt duidelijk of ze fit genoeg zijn om bij de wedstrijdselectie te zitten. Verder stroomt de blessurebank behoorlijk leeg. Naci Ünüvar, die langdurig geblesseerd was, traint weer mee. Over zijn inzetbaarheid wordt ook zaterdag een besluit genomen.

Met PSV treft FC Twente de koploper in de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen tot nu toe al hun wedstrijden in de competitie en beschikken over een uitstekend doelsaldo met 45 doelpunten voor en 5 doelpunten tegen. Oosting ziet de wedstrijd als een mooie gelegenheid voor zijn team om zich te meten met een topploeg. "Een mooie uitdaging voor ons om te kijken waar we staan."

Wapens

Oosting ziet dat PSV belangrijke wapens heeft. "Met Veerman, De Jong en Schouten hebben ze echte teamspelers. De Jong is ook sterk met zijn hoofd en voetballend goed. En voorin hebben ze natuurlijk snelheid met individuele acties van Bakayoko en Lozano. Nu noem ik zo'n beetje de hele selectie op, maar ze hebben een enorm goed team."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.