Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Overdekte ijsbaan dit jaar langer dan normaal in Oldenzaal: ‘Wederom een genot voor de kinderen’

IJsbaan Oldenzaal
Ook dit jaar weer een overdekte ijsbaan in Oldenzaal, nu zelfs een maand lang
Beeld: Stichting Oldenzaalse IJsbaan

Van 25 november tot en met 29 december is de ijsbaan dit jaar toegankelijk op het plein naast de Plechelmusbasiliek. “De gemeente is ons goed gezind, want we moeten wel elk jaar een vergunning aanvragen”, aldus medeorganisator Justin Rudolf. “En mede dankzij het Oldenzaalse bedrijfsleven hebben we ook dit jaar de begroting weer rond gekregen. Er zijn zo’n negentig sponsorende partijen en gelukkig doet ook de gemeente een duit in het zakje.”

Curling

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een curlingcompetitie, waar bedrijven en groepen zich voor in kunnen schrijven. “Normaal gesproken is 15 november de deadline dat we de bedrijvencompetitie vol hebben, maar we moeten nu al concluderen dat deze voor dit jaar al vol zit. Er is enorm veel animo voor”, aldus Rudolf. Deze competitie begint het laatste weekend van november. Vanaf 25 november kan er vrij geschaatst worden.

Eerste Kerstdag gesloten

De ijsbaan is door de weeks open van 14.30 tot 17.30 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.30 uur. Op Kerstmiddag gaat de hal een uurtje eerder dicht: 16.30 uur, en de Eerste Kerstdag, (25 december) is de ijsbaan gesloten. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij een minimale besteding bij de HEMA (€ 10,-) en JUMBO KUIPERS (€ 15,-) en te koop op de ijsbaan voor 2,50 Euro.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.