Twente FM logo

Gelijkspel voor zowel TVC'28 als Quick'20 in de Vierde Divisie D

Zaterdag was er de achtste speelronde in de Vierde Klasse D.

TVC'28

TVC'28 uit Tubbergen heeft met 2-2 gelijk gespeeld tegen Scherpenzeel. Op sportpark De Bree Oost in Scherpenzeel kwamen de Tubbergenaren in de 29e minuut op voorsprong door een doelpunt van Sam Holsink. Na de gelijkmaker door Guido den Daas van Scherpenzeel zette Niek Staarink TVC opnieuw op voorsprong. Even later scoorde Lars ten Teije voor Scherpenzeel waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Quick'20

Quick'20 kreeg Buitenpost uit Achtkarspelen (Friesland) op bezoek op sportpark Vonderweijde in Oldenzaal. De gasten kwamen in de 1e helft op voorsprong door een doelpunt van Edwin Schaafsma. In de 85e minuut zette Jesse Kip van Quick'20 de 1-1 op het scorebord.

DETO uit Vriezenveen verloor met 2-0 uit bij Berkum in Zwolle. Excelsior'31 uit Rijssen won thuis met 4-3 van Longa'30 uit Lichtenvoorde. De ploeg uit Rijssen staat na 8 wedstrijden met 20 punten bovenaan in de Vierde Divisie gevolgd door VVOG uit Harderwijk en Scherpenzeel met beiden 18 punten.