Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Eigenaardige types, een cruise en muziek: Bijzondere theateravond in buurthuis van Ypelo en Rectum

“Het gaat over een groep mensen die op een cruise gaan. Het zijn allemaal eigenaardige mensen en dat zorgt voor veel grappige situaties”, zegt Marian van Hal, medewerker van Het Akkerhus in Ypelo. Hier wordt twee keer per jaar een theateravond gehouden met dit keer een toneelstuk over een cruise.

Een keer in het voorjaar en een keer in het najaar organiseren we een ‘akkernoabers’ avond”, zegt Van Hal, die zelf ook meespeelt in het toneelstuk. Bewoners van 55-plus die in de omgeving wonen, ook wel akkernoabers, zijn dan uitgenodigd voor een avond vol toneelspel en muziek.

Ontmoetingsplek

Het Akkerhus is een buurthuis waar jong en oud terecht kunnen voor uiteenlopende activiteiten. Van voetbaltoernooien tot biljarten en fietstochten. Om de leefbaarheid van de buurtschappen Ypelo en Rectum te stimuleren is het buurthuis ontstaan. Naast entertainment worden er ook informatieve activiteiten georganiseerd. De ontmoetingsplek dient ook als informatievoorziening voor de inwoners van Ypelo en Rectum. Het is bijvoorbeeld een uitbreiding voor de school De Akkerbouw.

Voor de theateravond zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor meer informatie: Akkerhus doar gebuurt wat

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.