Twente FM logo

Rohda Raalte te sterk voor TVC ‘28 uit Tubbergen

Rohda Raalte te sterk voor TVC ‘28
Beeld: Julian Lukassen

TVC ‘28 heeft zondagmiddag in de zevende wedstrijd van het seizoen verloren van ROHDA Raalte.

Na 90 minuten stond er op Sportpark ‘De Grote Moat’ een 0-3 eindstand op het scorebord.

Na 33 seconden werd het al duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou worden voor de mannen van Berthil ter Avest. De nummer 6 van de Vierde Divisie schoot uit de startblokken en stond na amper een halve minuut al op voorsprong.

In de 23e minuut verdubbelde ROHDA de voorsprong. Uit een mooie aanval kon uiteindelijk Ten Den binnenschieten. Tien minuten later scoorde Peppels zijn tweede van de middag en kon TVC met huiswerk aan de thee.

In de rust werd er twee keer gewisseld en stond er een ander TVC. Ondanks dat het niet veel creërde, gaf het ook niet veel kansen weg. Mogelijkheden heen en weer leverde aan de kant van ROHDA nog wat schoten op, maar er werd niet meer gescoord.