Younes Taha twee keer trefzeker voor FC Twente bij oefenzege op PEC Zwolle

De reserves van FC Twente hebben dinsdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd met 3-0 gewonnen van PEC Zwolle. Younes Taha was tweemaal trefzeker, Juliën Mesbahi zorgde voor het derde Twentse doelpunt. Eiting, Van Bergen, Van Wolfswinkel en Taha speelden allen 90 minuten.

Een actie van Ricky van Wolfswinkel brak na tien minuten de wedstrijd open. Op aangeven van Carel Eiting ging hij het zestienmetergebied van Zwolle in en werd gevloerd. De toegekende strafschop werd benut door Younes Taha, de aanvaller die afgelopen zomer juist overkwam van PEC.

Opnieuw Taha

Ook in de tweede helft liet hij zich gelden. Nadat een eerste schot van afstand nog gekeerd werd door Zwolle-doelman Hauptmeijer, was hij vlak daarna met een mooie geplaatst schot van afstand wel trefzeker.

Verdediger Juliën Mesbahi bracht de eindstand uiteindelijk op 3-0. Vanuit een hoekschop kopte hij raak. De bezoekers waren vlak voor tijd nog dicht bij 3-1, maar eerst de paal en later de lat stonden een Zwolse treffer in de weg.