Carel Eiting maakt zijn debuut voor FC Twente in verloren oefenwedstrijd tegen Emmen

FC Twente heeft vrijdag met 1-0 verloren van FC Emmen in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren. Voor FC Twente maakte Carel Eiting zijn officieuze debuut. Mitchell van Bergen speelde 90 minuten mee.

FC Twente speelde sowieso met een andere basisopstelling dan de afgelopen weken. Een aantal spelers zijn op pad voor interlands en anderen kregen rust. Van Wolfswinkel, Pröpper en Vlap spelen vrijdagavond mee in de afscheidswedstrijd voor Wout Brama.

Strafschop

Daan Rots en Mathias Kjølø speelden wel. Issam El Maach stond op goal en Naci Ünüvar startte in de spits. Het enige doelpunt van de middag viel in de eerste helft. Jari Vlak benutte namens Emmen een strafschop die gegeven werd na een overtreding in de zestien van Tim Geypens.

Namens FC Twente kreeg Van Bergen vlak voor tijd nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn inzet werd gepakt door doelman Eric Oelschlägel.