Verkeer
Stuur appje
Zoek

Tessa Boomkamp & Friends in Muziekcentrum Enschede: Ode aan de muzikale alleskunner

Tessa Boomkamp Wilminktheater
Beeld: Wilminktheater Enschede

Tessa Boomkamp, de beroemdste muzikant uit Borne staat zaterdag 30 september in het Muziekcentrum Enschede. De Nederlands zangeres, drumster en gitarist viert dat ze dertig jaar in het vak zit. Tijdens de avond zijn er verschillende muzikanten te horen waaronder o.a. Edwin Evers, Edsilia Rombley en Bennie Jolink.

De muzikale avond reikt verder dan de eerder genoemde drie artiesten. Ook kunnen bezoekers genieten van optredens van Lois Lane, Herman Beumers, Dri3man en Astrid Akse. Voor degenen die een vipkaart hebben bemachtigd, bestaat er de gelegenheid om in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede te dineren, waarbij Boomkamp zelf ook aanschuift. Bovendien zullen er gedurende de avond verhalen worden gedeeld over de muzikante uit Borne. Het evenement "Tessa Boomkamp & Friends," zoals de avond wordt genoemd, zal exclusief in Enschede plaatsvinden.

Boomkamp

De veelzijdige muzikante begon al op jonge leeftijd haar talent te tonen achter het drumstel. De muzikale aanleg van Boomkamp bleek al snel duidelijk. Ze studeerde cum laude af aan het conservatorium in Enschede, waar ze niet alleen het gitaarspel beheerste, maar ook haar zangtalent ontwikkelde. Ze heeft zelfs in begeleidingsband van bekende artiesten gespeeld, zoals Marco Borsato. Daarnaast heeft ze opgetreden met diverse andere grootheden, waaronder Girls Wanna Have Fun, Normaal, Sita, Ten Sharp, Veldhuis en Kemper, en Time Bandits. Tegenwoordig maakt ze deel uit van de Edwin Evers Band.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.