Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Deurningen klaar om bouwvak in te luiden met 74e Fancy Fair Feesten

Fancy Fair Feesten
Beeld: Fancy Fair Feesten

Deurningen staat op het punt om de bouwvak te beginnen met de 74e editie van de Fancy Fair Feesten. Het terrein is klaar voor de festiviteiten. Dit jaar is er extra voorzorg genomen tegen de drassige ondergrond door het volledig te bedekken met rijplaten.

Toegankelijkheid

Arjan Mensink, een van de organisatoren van het evenement, vertelt: "We hebben goed uitgepakt en we doen er alles aan om de bezoekers te vermaken. Dit jaar hebben we extra maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het terrein toegankelijk blijft, zelfs als het weer wat minder meewerkt."

Barbecue

De festiviteiten worden vrijdagmiddag afgetrapt met een inmiddels traditionele opening: de grootste barbecue van Nederland. "We hebben twee barbecue-specialisten ingehuurd die zorgen voor het allerbeste vlees," aldus Mensink. "Het wordt een smaakvolle middag."

Barbecue tijdens de Fancy Fair Feesten
Beeld: Fancy Fair Feesten

De Fancy Fair Feesten zijn een bekend fenomeen in Deurningen en trekken jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio en daarbuiten. Het evenement staat bekend om zijn gezelligheid, bruisende sfeer en diverse activiteiten voor jong en oud.

Weekendticket

Voor wie graag het hele weekend wil genieten van alle festiviteiten, biedt de organisatie voordelige weekendtickets aan. Hiermee hebben bezoekers toegang tot alle hoogtepunten die gedurende het weekend plaatsvinden.

icon_main_info_white_glyph

Website

Voor meer informatie en het volledige programma van de 74e Fancy Fair Feesten kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website: fancyfairfeesten.nl.

Trekkertrek

Afhankelijk van de weersomstandigheden is er zondag de Trekkertrek. "Het is een zoektocht hoe we dat door laten gaan. Als het te nat is zitten de trekkers vast en de baan kan niet geprepareerd worden".

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.