Verkeer
Stuur appje
Zoek

Lars Unnerstall langer bij FC Twente: '100% naar mijn zin'

20230731 Lars Unnerstall verlengt contract bij FC Twente 2 FC Twente Media
Unnerstall zet zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot medio 2027 aan FC Twente verbindt
Beeld: FC Twente Media

FC Twente heeft het contract van sterkhouder Lars Unnerstall opengebroken en verlengd. De doelman ligt nu vast tot de zomer van 2027. "Het nieuwe contract heeft hij helemaal zelf afgedwongen."

“Ik heb het 100 procent naar mijn zin bij FC Twente”, zegt Unnerstall in een reactie op zijn contractverlenging. "Ben er super trots op wat we in de afgelopen twee seizoenen hebben bereikt met het team en dat ik nog een paar jaar voor deze mooie club mag spelen. Ik geloof erin dat we ons nog verder kunnen verbeteren en ik wil daar graag bij helpen.”

Grote persoonlijkheid

Technisch directeur Arnold Bruggink is verheugd met de nieuwe overeenkomst. “Lars is een topkeeper en een grote persoonlijkheid. We zijn blij en trots dat we Lars langer en voor meerdere jaren aan de club hebben kunnen binden. Lars is twee jaar geleden naar FC Twente gekomen en heeft vanaf het begin een geweldige indruk gemaakt als speler en persoon. Lars past heel goed bij onze club. Het nieuwe contract heeft hij helemaal zelf afgedwongen.”

Unnerstall kwam in de zomer van 2021 over van PSV en is sinds zijn komst de onbetwiste nummer één onder de lat bij FC Twente. Hij speelde tot dusver 75 officiële wedstrijden voor de club.

20230731 Lars Unnerstall verlengt contract bij FC Twente FC Twente Media
Unnerstall zet zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot medio 2027 aan FC Twente verbindt
Beeld: FC Twente Media
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.