Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Oude motoren tijdens de TT van Albergen

20230628 albergen motorraces
Beeld: Stichting TT Albergen

Tijdens de 'TT van Albergen', een spectaculaire motorrace van oude motoren, kunnen liefhebbers zondag 2 juli 2023 genieten van de nostalgische sfeer van vroegere racemotoren.

Tijdens dit evenement dat voor de 8e keer wordt gehouden zullen verschillende klassen waaronder 50 cc, 125 cc, 250 cc, 350 cc, 500 cc en de oldtimer zijspanklasse deelnemen aan twee manches op een afgesloten circuit net buiten Albergen.

Deze dag biedt een unieke mogelijkheid om een glimp op te vangen van de gouden dagen van de motorsport en hoe het er vroeger aan toe ging op de circuits. Een opwindende dag vol adrenaline en nostalgie aldus Ben Geerdink van Stichting TT Albergen op Twente FM.

20230628 albergen motorraces 02
Beeld: Stichting TT Albergen
icon_main_info_white_glyph

Circuit

Dit jaar wordt het evenement van Stichting TT Albergen voor de achtste keer gehouden. Het circuit is 3,2 kilometer lang en gaat via de Bakenweg, Assinksshoekweg, Hagweg en Kemnaweg bij Albergen.

De toegang tot het evenement op zondag 2 juli 2023 in Albergen is gratis.

De trainingen zullen zondag om 10.00 uur van start gaan gevolgd door de demonstratierondes vanaf 13.00 uur. "Bezoekers kunnen de hele dag genieten van het geluid en de actie van de oude motoren. Het mooiste is om te kijken bij het rennerskwartier waar je motoren van dichtbij kunt bekijken."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.