Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

SDC '12 Denekamp neemt afscheid van Vriendenkring na 56 jaar dienst

20230624 Afscheid Vriendenkring sdc12 02
Beeld: SDC'12

SDC '12 heeft afscheid genomen van de Vriendenkring na 56 jaar dienst

Het bestuur van SDC '12 nam vrijdag afscheid van de Vriendenkring SDC '12. Gedurende 56 jaar was hun doelstelling onveranderd gebleven: het stimuleren van actief voetbal door bij te dragen aan toernooien, de aanschaf van kleding, jubilea en feestavonden, evenals het organiseren van activiteiten buiten het voetbalveld voor de leden van de vereniging.

Sinds 1977 publiceerde de Vriendenkring het clubblad 'Dosklanken', dat na de fusie werd omgedoopt tot 'Vriendenblad SDC '12'. Echter, door maatschappelijke veranderingen nam de betrokkenheid van de Vriendenkring geleidelijk af. Daarom besloot het bestuur van de Vriendenkring in 2022 om haar activiteiten te beëindigen.

Met het afscheid van de Vriendenkring verliest SDC '12 een belangrijke steunpilaar die gedurende vele jaren heeft bijgedragen aan de bevordering van het voetbal binnen de vereniging.

“De inzet van de Vriendenkring zal ongetwijfeld gemist worden door zowel de leden als het bestuur.”
icon_main_info_white_glyph

Speldje


Piet Jager, Hans Masseling, Bert Kroeze, Harrie Schiphorst, Bjorn Schulte, Ruud Schulte, Gerard Veldhuis, Rob Veldhuis en Jan Waanders werden door SDC'12 benoemd tot ‘Lid van Verdienste’.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.