Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Gemeente Tubbergen helpt bij het vinden van jong talent

Innovatiehub Tubbergen helpt ondernemers bij het vinden van jong talent

In 2017 is de Innovatiehub Tubbergen gelanceerd om jong talent aan de regio te binden, te boeien en te behouden via stages en afstudeermogelijkheden. Na zes succesvolle jaren slaan de gemeente Tubbergen en de Innovatiehub Tubbergen opnieuw de handen ineen.

Innovatiehub Tubbergen
Beeld: Gemeente Tubbergen

De Innovatiehub Tubbergen neemt bedrijven de zorg uit handen bij het aantrekken van talent uit verschillende studierichtingen. Samen met de bedrijven formuleren ze stageopdrachten en zetten ze deze uit om geschikte studenten te werven.

De Innovatiehub Tubbergen biedt gedurende de stage- of afstudeerperiode ondersteuning bij de begeleiding van studenten. Ook bieden zij de studenten een programma aan waarin ze zichzelf op persoonlijk én professioneel gebied kunnen ontwikkelen.

De Innovatiehub Tubbergen wil ondernemers uit de gemeente Tubbergen helpen bij het formuleren van opdrachten en de begeleiding van stagiaires. Daarnaast worden samen met geïnteresseerde ondernemers mogelijkheden verkend voor het opzetten van traineeships.

icon_main_info_white_glyph

Netwerkbijeenkomst

Op 28 juni is er een netwerkbijeenkomst om geïnteresseerden te laten informeren over hoe Innovatiehub Tubbergen talent aan een organisatie en de gemeente bindt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.