Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Renee Schepers in Oldenzaalse muziekkoepel in Park Stakenkamp

Zomerstart muziekkoepel
Beeld: Muziekkoepel Oldenzaal

Tijdens de ZomerStart van de Oldenzaalse muziekkoepel in Park Stakenburg gaat zangeres Renee Schepers optreden. Ze zal dan haar lied 'Dit is thuis' over Zuid-Berghuizen ten gehore brengen.

De avond begint om 19.30 uur, wanneer Renee Schepers de spits afbijt op de muziekkoepel. Na Renee Schepers is het de beurt aan jeugdband De Drumsticks van Kaliber Kunstenschool. Ook het jeugdcircus Tubantino zal tussen 19.30 en 21.15 uur twee optredens verzorgen, net als De Drumsticks. Verder zullen de Blauwe Kom een gedicht en een verhaal presenteren, gevolgd door Twents Zilver met muziek en een verhaal van Manon Schreurs en Kevin Storms. Het programma wordt om 21.00 uur afgesloten door zangeres Noëlle Vaanholt.

icon_main_info_white_glyph

Renee Schepers

Renee Schepers komt uit Zuid- Berghuizen en is opgegroeid in een muzikaal gezin, waardoor haar passie voor muziek is aangewakkerd. Al tijdens de middelbare school trad ze op en bracht ze haar eigen nummers op lokale talentenjachten. 'Dit is thuis' heeft ze voor het eerst gezongen tijdens het gala van de 55-jarige carnavalsvereniging De Spanvöggel

Renee Schepers
Beeld: Renee Schepers
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.